Skip to main content

TEAM ZEKER

Met de meer dan 30 jaar ervaring van Gert en de jonge dynamiek van Annelies, Wim & Bavo biedt ons kantoor u 4 verzekeringsspecialisten onder twee daken. Wij worden administratief bijgestaan door onze dynamische medewerkster Gwenda.

Wij verlenen expertise over allerlei soorten verzekeringen en zorgen altijd voor maatwerk. Dit niet alleen voor particulieren maar ook voor zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen.

EEN VERTROUWENSRELATIE

Elke dag werken wij aan een persoonlijke vertrouwensrelatie met onze klanten, en zorgen steeds voor de meest optimale en kwalitatieve verzekeringscontracten.

Of het nu gaat om sparen, een brand-, auto- of levensverzekering, … wij luisteren naar uw plannen en zoeken samen met u naar wat u precies nodig heeft.

TOT HET UITERSTE

Wij staan onze klanten bij na een ongeval en verdedigen hun rechten tot het uiterste. Dit zien we als onze plicht als toegewijde verzekeringsagenten.

DIGITAAL

Ondersteund door de middelen die KBC ons aanreikt kunnen onze klanten ook digitaal verder geholpen worden. Zo krijgt u bij ons de keuze om zowel op afstand als persoonlijk behandeld te worden.

Administratie, een nieuwe polis, een wijziging aan je bestaande polis of helpen bij een schadegeval: Wij hebben voor alles ook een digitale oplossing.

KORTOM

Zoekt u een verzekeringskantoor waar kwaliteit en een goede service centraal staan? Hecht u belang aan een persoonlijke ontvangst en advies op uw maat? Kom langs in ons kantoor of leg met ons contact via onze digitale communicatiewegen en ontdek onze unieke dienstverlening.

U bent pas ZEKER als u bij ons verzekerd bent